TER LAND EN ZEE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 179 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ter Land en Zee. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 18:53 Ik vond het heel karig. 18 euro betalen voor een zalmfilet die onderaan verbrand was (kan helaas geen foto toevoegen) en een zak patat zonder saus. Om over de "salade" maar te zwijgen. Een menu wil ik het zeker niet noemen. Ook vanwege de presentatie
17 jan 2023 om 21:14 De friet was heel weinig bakje zat half vol erg jammer betaal je bijna €4,00 voor. Bij gewone snackbar krijg je volle bak en goedkoper. Moesten nu nog broodjes maken omdat nog honger hadden erg jammer vindt ik dit. Broodje zalm was heerlijk
14 jan 2023 om 19:12 Kibbeling is droog van binnen, zwemt in het vet en is smaakloos. De patat is slap en slecht. De haring was niet vers en rook raar. Zonde van die €34,00!!!! Laatste keer.
13 jan 2023 om 19:25 Portie kibbeling 7 stukje voor €7.35....naja ...eerder rubber. De stoof was smaakloos. Patat was slap en ook de ravigotte saus was eerder mayo. We hebben eerst netjes gebeld maar al onze klachten werden van tafel geschoven...heel slecht !
8 jan 2023 om 20:11 Magere porties friet voor de prijs de gevraagd wordt. Voor rest prima
21 dec 2022 om 15:49 Snel geleverd en lekker warm eten
16 dec 2022 om 15:44 Het eten was koud, en geen smaak aan de vis. De gamba’s waren hartstikke vet.. en niet lekker Voor het geld wat ik betaald heb voor alles…. Ga er nooit meer bestellen, nog nooit zo vies gegeten.. erg jammer
13 dec 2022 om 14:08 Tasty and warm, 5*
11 dec 2022 om 17:10 Heerlijke seasonburger, had veel smaak.
4 dec 2022 om 19:14 Heerlijk gegeten
27 nov 2022 om 21:30 Goeie spareribs
15 nov 2022 om 18:30 Kibbeling is zeer slecht, veel grote graten. En niet lekker, erg slecht voor veel geld. Kibbeling uit de supermarkt is nog beter dan hier. Ook weinig en slappe patat , kortom slecht eten voor veel geld.